Apparthotel Alfa Inn: séjourner côte Belge appartement | appartements côte Belge, apparthotel blankenberge alfa inn aparthotel
Logo Alfa Inn Hôtel Blankenberge Foto Chambre Alfa Inn Hôtel Blankenberge.

Aparthotel : vacances en appartement combiné aux facilités d'hôtel.

Met de formule ‘aparthotel’ kiest u voor een vakantie in een appartement met de voordelen van een hotel. We beschikken over appartementen voor twee tot zes personen. U logeert dus met uw gezin in een appartement in plaats van in één of meerdere hotelkamers. [Galerie foto]

De formule ‘aparthotel’ is ideaal als u:

  • als gezin samen wilt logeren aan de Belgische kust
  • een oogje in het zeil wil houden op de kinderen
  • met enkele vrienden samen aan de kust wil verblijven
  • 's middags of 's avonds liefst zelf kookt
hotelbanner alfa inn

Met of zonder hotelservice: u kiest!

Voor uw vakantie volgens de formule ‘aparthotel’ opteert u of voor een verblijf met of zonder hotelservice. Ongeacht uw keuze blijven de basisfaciliteiten van het hotel steeds voor u beschikbaar.

De formule 'aparthotel' mét hotelservice omvat standaard:

  • het zeer uitgebreide ontbijt in het hotel
  • het dagelijkse reinigen van het appartement
  • lakens en handdoeken
HoSpa Alfa Inn hotel.

In de formule zonder hotelservice zorgt u zelf voor uw ontbijt, of komt u ontbijten mits bijbetaling. Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt, maar handdoeken zijn niet inclusief (tenzij mits supplement). Tevens staat u in voor het dagelijkse onderhoud van uw appartement. De finale opkuis van het appartement – en de afwas hoort daar niét bij… - gebeurt door het hotel.

Zithoek & keuken

Knop
Uitgerust met een moderne kitchenette en een ruime eethoek , kookt en eet u zelf in uw elk appartement.

Apparthotel - slaapkamer

Knop
Beschikbaar voor 2, 4 of 6 personen. U beschikt over een studio, 1 of 2 moderne slaapkamers.

Badkamer

Knop
Elk appartement beschikt over een badkamer, douche, lavabo, WC en haardroger.

Elk appartement is uitgerust met een moderne kitchenette die u de mogelijkheid biedt om zelf te koken. In de kitchenette vindt u een koelkast, koffiezet, microgolfoven en vier kookplaten. Elk appartement beschikt over voldoende bestek, borden, glazen, potten en pannen.

Een ruime eethoek laat u toe om gezellig samen met uw gezin of vrienden te eten. Voor uw aankopen vindt u in de directe omgeving van het hotel een supermarkt en een traiteur.

HoSpa Alfa Inn hotel.

Apparthotel of appartementenhotel: de oorsprong.

Het begrip 'aparthotel' is een afkorting voor appartement & hotel.
Met deze formule biedt een hotel u de voordelen van een hotelverblijf, maar logeert u in een appartement in plaats van in een of meer hotelkamers.

De formule 'aparthotel' werd ontwikkeld toen gezinnen hun vakantie en hun verblijf als gezin wensten te ervaren. Een koppel of een gezin boekt dan een vakantieverblijf, al dan niet met de service van een gewoon hotel, doch met als voordeel om te beschikken over een ruim appartement.
De gasten huren een vakantieappartement voor een welbepaalde periode in het hotel en kunnen opteren voor een volledige hotelservice (met ontbijt, dagelijks onderhoud, ...) of kiezen voor een verblijf waarbij ze zelf instaanvoor het schoonmaken, wassen en koken.

Hôtel Spacer

gevel hotel alfa inn fotoboek hotel Alfa Inn kamers hotel Alfa Inn ontbijt hotel Alfa Inn wellness hotel Alfa Inn

© 2004-2015 Isogno bvba Hôtel Alfa Inn - Blankenberge info@alfa-inn.com