Activiteiten, toerisme, evenementen blankenberge | Hotel Alfa Inn Blankenberge: overzicht activiteiten, toerisme en evenementen
Logo Alfa Inn Hotel Blankenberge Hotelkamers Alfa Inn Hotel Blankenberge.

Activiteiten, toerisme en evenementen in Blankenberge

Naast strand en zee biedt Blankenberge aan zijn bezoekers en badgasten een breed pallet van activiteiten en evenementen. Sommige evenementen zijn seizoensgebonden, andere activiteiten lopen het ganse jaar. Het hotel ligt op wandelafstand van vele evenementen en ook van de belangerijkste toeristische trekpleisters.

  • Tweedaagse voettocht - Blankenberge 2 & 3 mei 2015
  • Het Belle Epoque museum - Blankenberge
  • De Pier van Blankenberge
  • Sea Life center in Blankenberge
  • Serpentarium - Blankenberge
  • Art Deco & Art Nouveau in Blankenberge
  • Carnaval in Blankenberge
hotelbanner alfa inn

Hieronder wat meer informatie over enkele belangrijke evenementen. U kan er tijdens uw vakantie van genieten of u kunt een uitstap of een weekendje Blankenberge plannen. Meer informatie vindt je op de officiële website van Blankenberge.

Tweedaagse voettocht - Blankenberge, 2 & 3 mei 2015.

Een internationaal evenement met jaarlijks zo'n 8.000 deelnemers. De unieke sfeer en de gezelligheid in combinatie met het sportief karakter van dit event maken dat deze tweedaagse belevenis telkens opnieuw uitgroeit tot een prachtig wandelweekend.

Hotel Alfa Inn : het ideale voettocht-hotel!
Wij zijn er voor u! Gelegen tussen het station en de start van de wandeling geniet u van een uitmuntend, zeer uitgebreid ontbijtbuffet voordien. En voor een rustige "after-walk" kunt u terecht in ons gezellig salon. Wij bestellen alvast de zon...

Op aanvraag biedt hotel Alfa Inn wandelaars een lunchpakket aan.
Voor de marathonwandelaars voorzien wij graag een vervroegd ontbijt.
Meer info : www.2daagse.be

Belle Epoque Centrum - Blankenberge

Het Belle Epoque Centrum laat u kennis maken met de mooiste periode van de 19de en 20ste eeuw: de belle époque. De periode waarin Blankenberge zich ontwikkelt zich tot een belangrijke badstad.
Het Belle Epoque Centrum zelf is zeer kindvriendelijk ingericht en uitermate geschikt voor een familiebezoek. Het is ondergevracht in drie belle époquevilla's, daterend van 1894, die men restaureerde en verbouwde tot een uiterst attractief bezoekerscentrum.
Meer info: www.blankenberge.be

De Pier van Blankenberge - Blankenberge

paragraaf01

Tweedaagse Blankenberge

Knop
Hotel Alfa Inn biedt wandelaars op aanvraag een lunchpakket aan. Marathonwandelaars: voor jullie voorzien wij graag een vervroegd ontbijt.

De Blankenbergse Pier

Knop
tekst

Belle Epoque centrum

Knop
Interactieve tentoonstelling met affiches, postkaarten, spelletjes. Foto's, kledingsstukken en film brengen u terug naar de Art Nouveau en Belle Epoque.

Sea Life center in Blankenberge

Met de kinderen een leuke en educatieve dag plannen tijdens uw verblijf in Hotel Alfa Inn?
Het wereldvermaarde Sea Life Centre neemt U mee naar het leven onder water. De aquaria zijn gevuld met dieren uit de 7 wereldzeeën. U kunt er ook een heuse zeehondenshow mee maken en zelf heel wat dieren eten geven.
Meer info: http://www.visitsealife.com/blankenberge

Serpentarium - Blankenberge

Als u het liever wat droger houdt, kunt U terecht in de wondere wereld van het Serpentarium op de dijk. Deze reptielenzoo heeft een rijke en mooi uitgebalanceerde collectie reptielen in hun eigen biotoop. Van de kleinste kikker tot zelfs de machtige alligator, het Serpentarium heeft het allemaal.
Meer info: http://www.serpentarium.be

Carnaval in Blankenberge

paragraaf01

HoSpa Alfa Inn hotel.

gevel hotel alfa inn fotoboek kamers hotel Alfa Inn ontbijt hotel Alfa Inn wellness hotel Alfa Inn

© 2004-2015 Isogno bvba Hotel Alfa Inn - Blankenberge info@alfa-inn.com